A T3-TUNING.HU FÓRUMA

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

TISZTELT FELHASZNÁLÓK!
A FÓRUM BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN OLVASHATÓ!

Súgó: Az üzenet nézet

Egy fórumba való belépéskor megjelenik a témák listája. Amennyiben sok téma van, úgy a fórum oldalakra bomolhat. A felhasználó a profiljában kiválaszthatja, hogy hány téma jelenjen meg oldalanként.

A téma lista általában így néz ki:

  Téma / Indította Válaszok / Megtekintések Utolsó üzenet:
Válaszok száma
Megtekintések száma
Utolsó üzenet: Utolsó hozzászólás dátuma, ideje és szerzője
Válaszok száma
Megtekintések száma
Utolsó üzenet: Utolsó hozzászólás dátuma, ideje és szerzője
Válaszok száma
Megtekintések száma
Utolsó üzenet: Utolsó hozzászólás dátuma, ideje és szerzője

Füles menük jelennek meg minden oldal tetején és alján, melyek könnyebbé teszik a hozzászólást. A füles menü a következőket tartalmazhatja a fórum beállításaitól függően.

  • Új téma - Új témák létrehozását teszi lehetővé az aktuális fórumban.
  • Új szavazás - Új szavazás létrehozását teszi lehetővé az aktuális fórumban.
  • Értesítés - Az aktuális fórumba érkező új hozzászólásokról és témákról kérhető e-mail értesítés.
  • Megjelölés olvasottként - Lehetővé teszi az aktuális fórum összes témájának olvasottá tételét.

Minden téma a téma nézetben egy sorban jelenik meg. A témára vonatkozó információk nagy része ebben a sorban található.

  • Téma ikon - A téma ikon információt ad a témáról és a témák alatt látható jelmagyarázat leírja, hogy mely ikon mit jelent. Ha engedélyezett, egy ikon jelzi, hogy mely témákhoz szólt hozzá egy felhasználó.
  • Üzenet ikon - Az üzenet ikon a téma első hozzászólásának az egyedisége. A felhasználó be tudja állítani a téma indításánál. Ez jelenik meg a Téma ikon és a téma címe között a téma nézetben.
  • Téma / Indította - A téma címe rövid, általános leírást ad a téma tartalmától. Alatta a témában megjelenik a téma indító neve. Egy ikon a téma címének jobb oldalán jelzi, hogy a téma nyitva vagy zárva van.
  • Új hozzászólás jelző - Ha a téma új hozzászólásokat tartalmaz, egy új hozzászólást jelző ikon jelenik meg a téma címe mellett. Ha be van kapcsolva, akkor az új hozzászólásokkal rendelkező témák kerülnek előre a téma nézetben.
  • Válaszok / Megtekintések - A válaszok és megtekintések rész megmutatja, hogy hány válasz érkezett a témára és hányszor tekintették meg.
  • Utolsó hozzászólás - Az utolsó hozzászólás rész megmutatja az idejét és dátumát az utolsó hozzászólásnak a témában, valamint a felhasználó nevét aki írta a hozzászólást. Az ikonra kattintva a téma jobb szélén egyből az utolsó hozzászólás érhető el.

Három különböző téma típus létezik a téma nézetben. Ezek a normál, kiemelt és a lezárt. A legtöbb téma általában normál. A kiemelt témák a téma nézetben legfelül találhatóak. A lezárt témák csak moderátoroknak és adminisztrátoroknak engedélyezik a módosítást és a hozzászólást. Néhány témabeállítás engedélyezi más felhasználói csoport számára is a hozzászólást a lezárt témákba is. Lezárt és kiemelt témák általában más színnel jelennek meg a téma nézetben, ezzel is megkülönböztetve a normál témáktól.

Az alapértelmezett rendezés a témák között a téma nézetben az utolsó hozzászólás dátuma és ideje. Ez megváltoztatható, egyszeren kattints az oszlop tetején lévő nyílra.[Téma / Indította mellett]

Az oldal 0.124 másodperc alatt készült el 9 lekéréssel.