A T3-TUNING.HU FÓRUMA

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

TISZTELT FELHASZNÁLÓK!
A FÓRUM BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN OLVASHATÓ!

Súgó: A regisztrációs képernyő

A legtöbb fórum megköveteli a vendégektől a regisztrációs feltételek elfogadását a regisztráció megkezdése előtt. Az Elfogadom gombra kattintva a vendég elfogadja a feltételeket, melyek a fórumtagságára vonatkoznak. Néhány fórum megkövetel egy minimum életkort, mely alatt nem engedélyezi a regisztrációt.

Regisztrációs űrlap

Szükséges adatok

Hitelesítési módszer: (?)
OpenID Hitelesítő URL:

Ellenőrző kód

Írd be a képen látható betűket / számokat
Betűk / számok meghallgatása / Másik kép kérése

Írd be a képen látható betűket / számokat:
Melyik a legjobb fórum szoftver?:

A regisztrációs űrlapra érve a vendégnek meg kell adnia a felhasználónevét és egy valós e-mail címet. Ha nem érvényes e-mail címet ad meg, az megakadályozhatja a regisztrációját a fórumra, a fórum beállításaitól függően.

A hitelesítési módszert is ki lehet választani. A leggyakoribb módszer egy jelszó megadása. Bár a fórumon engedélyezhető, hogy a felhasználók használhassák az OpenID-jüket a belépéshez.

A vizuális megerősítés azt a célt szolgálja, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy a regisztráló valóban egy ember és nem egy bot. Ez az ellenőrzési mód két féle képpen kérhető - CAPTCHA és egyedi kérdések. A CAPTCHA módszer megjelenít egy képet, mely véletlenszerű betűket és számokat ábrázol. Az egyedi kérdés módszer megjelenít egy vagy több relatívan egyszerű kérdést melyre a vendégnek helyesen kell válaszolnia. A fórumon mindkét megoldás alkalmazható egyidejűleg is.

Amikor a vendég befejezi a regisztrációt, három lehetőség jelenhet meg attól függően, hogy van beállítva a fórum.

  • Bejelentkezés - Ha a regisztráció azonnalira van állítva, akkor a felhasználót autómatikusan belépteti a fórum.
  • Aktiváció - Ha egy e-amail aktivációs üzenet jelenik meg, akkor először aktivlni kell a fiókot mielőtt bejelentkezne.A fórum egy e-mailt küld a felhasználónak, melyben leírja neki, hogy tudja aktiválni a fiókját.
  • Megerősítés - Ha egy tagság jóváhagyásos üzenet jelenik meg, akkor az új fiók csak akkor lesz használható ha egy adminisztrátor megerősítette. Amennyiben egy adminisztrátor megerősítette a fiókot, a felhasználó e-mailt fog kapni róla.

Az oldal 1.531 másodperc alatt készült el 9 lekéréssel.