A T3-TUNING.HU FÓRUMA

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

TISZTELT FELHASZNÁLÓK!
A FÓRUM BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN OLVASHATÓ!

Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.

Súgó: Profil módosítása

Privát üzenet lehetővé teszi a privát beszélgetést két ember között. Az SMF különböző lehetőségeket nyújt a felhasználóknak, hogy jelenjenek meg az üzenetek. Kontrollálhatja, hogy kitől szeretne és kitől nem szeretne üzenetet kapni. Továbbá még sok lehetőség adott.

Az első opció arra szolgál, hogy beállítsa az üzenetek megjelenésének módját. Ha a felhasználó a Az összeset egyszerre-t választja, az üzenetek listája jelenik meg felül, alatta pedig az üzenetek. Ha a felhasználó az Egyszette egyet választja, akkor csak a legutolsó üzenet jelenik meg felül, az üzenetek listája pedig alatta. Ha a felhasználó a Párbeszédként-et választja, akkor téma szerűen, egymás alatt jelennek meg az üzenetek, melyek válaszként érkeztek az adott levélre, az üzenetek listája pedig felül található. Ennek a módnak a követelménye, hogy a felhasználó mentse a kimenő üzeneteit, mert csak akkor lesz párbeszéd szerű. Amennyiben a felhasználó nem menti a kimenő üzeneteit, úgy csak a válaszok fognak megjelenni, gy elvesztve a párbeszéd jelleget. A második opcióban állítható be, hogy mely üzenetek jelenjenek meg.

A felhasználók beállíthatják, hogy kik küldhetnek és kik nem küldhetnek nekik privát üzenetet. Korlátozni lehet, hogy felhasználók a tiltólistáról ne tudjanak, vagy csak barátok és adminisztrátorok, vagy csak adminisztrátorok küldhessenek üzenetet.

Az értesítést engedélyezni lehet, hogy e-mailt küldjön ha privát üzenet érkezik a fórumon. Felugró ablakot is lehet engedélyezni, mely a fórumba való belépéskor jelzi, hogy új üzenet érkezett.

Az utolsó két opció a következő.

  • Minden privát üzenetről készítsen másolatot a kimenő mappába alapértelmezésként. - Ha privát üzenetet küldesz, automatikusan elmenti azt az Elküldött üzenetek közé. Ezt az opciót be kell kapcsolni ha a "Párbeszédként" üzenetmegjelenítési formát használjuk.
  • Bejövő címke eltávolítása másik címke alkalmazásakor - Ha új cimkét kap egy üzenet, akkor a bejövőnél eltávolítja.

Az oldal 0.145 másodperc alatt készült el 9 lekéréssel.