A T3-TUNING.HU FÓRUMA

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Hírek:

TISZTELT FELHASZNÁLÓK!
A FÓRUM BEJELENTKEZÉST KÖVETŐEN OLVASHATÓ!

Profil módosítása

This section provides information about certain actions that can be performed on accounts.

Súgó: Profil módosítása

A felhasználó sok különböző beállítás közül választhat, melyek szebbé és komfortosabbá tehetik a fórumozást. Néhány fórum adminisztrátor dönthet úgy, hogy korlátozza ezeket a lehetőségeket.

Az SMF engedélyezi, hogy különböző témák közül válassz. Ha több különböző téma van feltöltve, a felhasználó kiválaszthatja a neki legjobban tetszőt. [Ha az adminisztrátor engedélyezi a felhasználóknak a téma választást] Ez megváltoztathatja az idő és dátum formátumot!

Az alábbi opciók lehetnek bekapcsolva vagy kikapcsolva.

  • Fórum leírások megjelenítése a fórumokon belül. - A téma leírása, ami megjelenik a fórum főoldalon, megjelenik téma nézetben is.
  • Alfórumok megjelenítése a fórumokon belül mindig, ne csak az elsőnél. - Minden téma belsejében megjelenik az alfórumok listája, ha van. Ha kikapcsolt, akkor csak a fórum főoldalán jelennek meg.
  • Oldalsó menük használata a legördülő menük helyett, ha lehetséges. - Ha az oldalsó menük kedveltebbek a legördülő helyett, akkor ennek az opciónak a használatával lecserélhetőek.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók avatarját. - Néhány felhasználó zavarónak találhatja a Profilképeket, így ezzel az opcióval kikapcsolhatja a megjelenítésüket.
  • Ne jelenítse meg más felhasználók aláírását. - Profilképekhez hasonlóan az aláírások is elrejthetőek.
  • Visszatérés a témákba hozzászólás után alapértelmezésként. - Ha engedélyezett, akkor hozzásszólás után a felhasználót automatikusan visszairányítja a téma utolsó hozzászólásához hozzászólás után.
  • Ne figyelmeztessen az új válaszokról hozzászólás közben. - Ha egy másik felhasználó már hozzászólt a témához azon idő alatt míg a felhasználó a hozzászólását írta, akkor egy hibaüzenet kap, hogy új hozzászólás érkezett a témára. Ennek az opciónak a bekapcsolásával ezt az üzenetet figyelmen kívül hagyja a rendszer.
  • Rejtse el a tiltólistán lévő tagok által írt üzeneteket. - Ez az opció, ha be van kapcsolva, elrejti a tiltólistánkon lévő felhasználók által írt hozzászólásokat.
  • Legutóbbi hozzászólások megjelenítése felül. - Ennek az opciónak az engedélyezésével a legfrisebb hozzászólások kerülnek legelőre a témákban.
  • WYSIWYG szerkesztő megjelenítése hozzászóláskor alapértelmezetten. - A WYSIWYG szerkesztő szükségtelenné teszi a BBC-k használatát. Ez valószínűleg alapértelmezetten engedélyezve van.

A felhasználó kiválaszthatja az Oldalanként megjelenítendő témák számát és az Oldalanként megjelenítendő hozzászólások számát. Van opció Gyors válasz és Gyors moderáció bekapcsolására. A Gyors válasz lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a hozzászólások alatt lévő szövegdobozba írt szöveggel válaszoljanak a témára, ezzel gyorsítva a munkamenetet. A Gyors moderáció lehetővé teszi a felhasználóknak hogy a fő témából moderálják a témákat.

Az oldal 0.123 másodperc alatt készült el 16 lekéréssel.